Product art photo

Една класика на българската трапеза

Неизменима част от трапезата на североизточна България, колбасът Петрохан обединява в себе си най-доброто говеждо и свинско месо, за да постигне хармонията, която го прави толкова любим на малки и големи.

Съществува ли традиционно гурме? Разбира се! Петрохан Харман извежда вкуса на един класически сушен суджук до нови висини. Петрохан Харман дължи вкуса си на висококачественото месо и прецизната технология на сушене. Чубричката остава незаменимата за колбаса билка, която ни навява спомени или създава нови такива.

Препоръчваме Петрохан Харман да се сервира в компания на ценители и с много настроение!

Съдържание:

  • говеждо месо
  • свинско месо
  • сол нитритна
  • чубрица
  • черен пипер
  • червен пипер

Налично в магазини: