Какво е 'Харман'?


Звучната дума 'Харман' означава вършитба - времето на богат берекет и прибиране на отгледаната с любов реколта. 'Харманът' е и моментът, в който се наслаждаваме на това, което внимателно сме посели и отгледали с постоянни грижи. Именно за това 'ХАРМАН' е и марката за висококачествени месни и млечни продукти, произвеждани от нашето семейство.

Къде се намира животновъдната ферма на 'ХАРМАН'?


Фермата на 'ХАРМАН' се намира в малкото селце Трем, в полите на Лудогорието. Точно тук нашият семеен бизнес е 'посян' от бащини ръце преди 20 години, 'отгледан' от следващото поколение, за да може днес 'Харманът' да бъде споделен на Вашата трапеза, така както ние го споделяме на нашата.

С какво се отличават месните деликатеси на 'ХАРМАН'?


Вярваме, че удоволствието от храната е едно от хубавите неща в живота, затова и отделяме специално внимание на балансa и умереността на вкусовете, когато приготвяме нашите колбаси. Висококачественото месо, което сами произвеждаме, е звездата във всеки наш месен деликатес. Гордеем се с качеството на говеждото ни месо Ангус (Ангъс), световноизвестно с неповторимия си вкус и текстура. Комбинираме тази първокласна порода говеждо с традиционни подправки, използвани в рода ни от поколения. Така всяка хапка притежава не само вкуса на качественото, а и духа на българската традиция.

С какво се отличават млечните продукти на ‘ХАРМАН'?


Нашата философия за производство на първокласни млечни продукти е да комбинираме модерни технологии, основани на европейските стандарти за най-високо качество, и внимателна грижа не само към продукта, но и към дойните ни крави. Считаме, че това е всичко, което е нужно за да се създадат млечни изделия, който всеки с радост би включил в ежедневието си. Колко ли млади хора днес не познават вкуса на прясното, пенливо, снежнобяло мляко? При направата на нашите сирена и кашкавали нищо не може да замени именно този вкус на истинското мляко, който целим да направим познат на всяко българско семейство.


Нашите Марки


Harman logo

Със своята премиум селекция от месни и млечни продукти, марката Харман подбира най-доброто от нашата ферма и го съчетава с традиционни домашни рецепти. Резултатът е бутиков продукт с "вкус, като едно време." Етикетът "Харман" е синоним на безкомпромисно качество, майсторска технология и грижа към всеки вкусов детайл.

Виж продуктите

Brothers logo

С над 55 години история в хранително-вкусовата промишленост, добре познатата в добруджанския регион марка Брадърс Деликатес е една традиция на българската маса. През май 2016 година, фирма Айсам ЕООД възроди тази марка в Шумен и региона, за да поднесе на вашата трапеза истинския вкус на качественото месо, от грижливо отгледан собствен добитък.

Към сайта